Mindfulness lunchsessies

De mindfulness lunchsessies geeft oud-deelnemers van de basistraining de gelegenheid om hun practice bij te houden en te verdiepen. Daarnaast geeft het deelnemers die nog niet bekend zijn met mindfulness de gelegenheid om te ontdekken wat mindfulness voor ze kan betekenen

De mindfulness lunchsessies dragen op lange termijn bij aan het consequenter beoefenen van mindfulness maar hebben ook een belangrijk korte termijndoel, namelijk ontspannen en relaxed aan het werk. Dit is een ander doel dan de achtweekse training, waar de nadruk ligt op het intrainen van de oefeningen (dat kan soms best een paar weken schuren en frustreren, totdat het kwartje valt). 

Yoga lunchsessies

De yoga lunchsessies zorgen ervoor dat je even afstand neemt van je werk en fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. De uitwerking van de sessies zijn dat er meer ontspanning ontstaat in het lichaam en dat er meer rust wordt ervaren in het hoofd. Fysieke klachten kunnen worden voorkomen en de deelnemers gaan met meer energie en focus weer terug aan het werk.