Wij zijn een bevlogen team van trainers met als gezamenlijk doel om werknemers meer (werk)geluk te laten beleven. Dit doen we door diverse trainingen aan te bieden die, elk op andere manier, bijdragen aan dit doel.

Wij geloven dat (werk)geluk ontstaat vanuit een helder hoofd en een energiek lichaam, vanwaar heldere keuzes kunnen worden gemaakt. Het aanleren van nieuw gedrag en nieuwe patronen zijn de basis van de verandering. Wij schromen niet om te reflecteren en confronteren op gedrag en patronen om de gewenste verandering te realiseren.

De ene werknemer leert vanuit ratio, de ander meer vanuit gevoel. Vandaar dat de insteek en aanpak van iedere training anders is, wat maakt dat we een brede doelgroep bereiken. Al onze trainingen worden down-to-earth en met aandacht voor de individu gegeven.

Met een gevarieerd team van trainers hebben we voor ieder bedrijf een passend aanbod. Alle trainers hebben een achtergrond in het bedrijfsleven of ruime ervaring met training geven in het bedrijfsleven waardoor we weten wat er speelt op een werkvloer.