Dankzij My Fit Mind kunnen wij ook de mentale fitheid van onze collega’s aandacht geven. Wij hebben inmiddels verschillende Yoga en Mindfulness workshops mogen volgen, zowel op kantoor als de laatste maanden online. Het wordt zeer gewaardeerd dat er wordt meegedacht over actuele en passende onderwerpen, toegangelijk is voor al onze (internationale) collega’s en de workshops laagdrempelig houdt.

Jolien Bunt
Graydon

Afgelopen periode waarin er vooral veel thuis is gewerkt hebben wij met collega’s voor een periode van 4 weken yoga/mindfulness gevolgd. Het was heel fijn om een wekelijkse sessie te doen en dat gaf ook verbinding met de collega’s thuis.
De opbouw van de sessies waren heel duidelijk en volgens een plan met een concreet doel, enerzijds ontspanning, anderzijds bewustwording.

Al enige tijd vervult My FIt Mind een belangrijke rol binnen onze organisatie als het gaat om Mindfulness.
Mariet Verhagen is een zeer betrokken en open docente die op een natuurlijke wijze onze medewerkers mee neemt in de wereld van Mindfulness. Zij stelt de medewerker op zijn/haar gemak en reikt inzichten en handvatten aan om de verschillende facetten van mindfulness meer structureel in zijn/haar leven in te passen.

Mareille Schouten
Baker & Mckenzie

Het aanbod van My Fit Mind is divers en sluit goed aan bij de behoefte van onze organisatie. De trainingen hebben een duidelijke vorm en zijn voor deelnemers van alle niveaus goed te volgen. De trainers die worden ingezet zijn zeer ervaren en weten op de juiste manier de deelnemers te enthousiasmeren en motiveren.

Advocatenkantoor Amsterdam

Vanuit Holland Fit werk ik regelmatig samen met My Fit Mind, waarbij we ze inhuren voor de invulling van diverse onderdelen van onze vitaliteitsprogramma’s, zoals bijvoorbeeld de training My Fit Mind of een reeks yogalessen. Het contact is altijd fijn, snel en oplossingsgericht! De kwaliteit is hoog, gegarandeerd enthousiaste reacties en positieve feedback van de deelnemers.